Exista asa de multa poluare in aer acum, ca daca nu ar fi fost pentru plamanii nostrii nu am avea unde sa o punem pe toata. ~ Robert Orben
pdf Raport de AutoEvaluare

Despre WESTAGEM

Adresa: Str. Dragos Voda, Nr. 57, Sector 2, Bucuresti
Tel/Fax: 021 2104 068
O companie română de consultanţă concentrată pe diferite aspecte legate de calitatea aerului. Echipa tanară şi dinamică reuneşte cunoştinţe consistente privind poluarea aerului, meteorologie, IT şi tehnica GIS.
Cel mai recent proiect WESTAGEM se referă la evaluarea calităţii aerului pe baza modelării dispersiei poluanţilor pentru toate cele 8 regiuni române de dezvoltare durabilă. Domeniul de aplicare include, de asemenea, o analiză detaliată a "punctelor fierbinţi" de poluare a aerului din România.

WESTAGEM este o companie dinamică dedicată în întregime dezvoltării de servicii în domeniul calităţii aerului.

Echipa noastra de experţi şi de consultanţi furnizează servicii in acest domeniu de peste 10 de ani. Suntem capabili de a rezolva promt si cu profesionalism cele mai complicate probleme legate de calitatea aerului, prin metode complexe de analiză şi de evaluare folosind cele mai moderne instrumente: aplicare de modele moderne de transport şi difuzie a poluanţilor gazoşi şi aerosoli , monitorizarea emisiilor de poluanţi, dezvoltare de baze de date geospaţiale moderne desktop şi/sau WebGIS, analiză avansată GIS.

Capabilităţile WESTAGEM, tehnice şi ştiinţifice în domeniul calităţii aerului constau în:

Echipa WESTAGEM de experţi în calitatea aerului are o vastă experienţă de colaborare cu clienţi din sectorul privat, sectorul public, precum şi cu Ministerul Mediului.

Cooperările internaţionale cu instituţii recunoscute şi companii private de prestigiu (Institutul Norvegian de Cercetare a Aerului - NILU - Norvegia, Orion – Italia), în cadrul diferitelor proiecte internaţionale sau programe de training, au contribuit permanent la creşterea nivelui de experienţă şi competenţă a echipei de experţi a firmei WESTAGEM.


Informaţii privint sistemul propriu de management al calităţii şi acreditarea de către autorităţi publice

S.C. WESTAGEM S.R.L. este certificată ISO 9001:2008 în domeniul Consultanţă şi cercetare în domeniul protecţiei mediului de către organismul internaţional de certificare TÜV Rheinland România, deţinând certificatul cu numărul de înregistrare 75 100 20801.

renar 9001 2008
Certificat ISO 9000 (pdf)

S.C. WESTAGEM S.R.L. este înscrisă în Registrul Naţional al elaboratorilor de studii pentru protecţia mediului implementat şi gestionat de Ministerulul Mediului şi Pădurilor la poziţia nr. 30, fiind abilitată prin aceasta să elaboreze următoarele categorii de studii în domeniul protecţiei mediului:

Aici puteţi găsi o copie după certificatul de înregistrare. S.C. WESTAGEM S.R.L. este de asemenea atestată de către Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică ca unitate de cercetare-dezvoltare prin DECIZIA ANCS nr. 9708/29.07.2009.